Entrecote med balsamic rostad broccoli och svamp med chevreost.

2013-06-10
IMG_1352-550x309
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

Grillat är alltid godast, speciellt med en god sallad till.

 

Tid 20 minuter

200g entrecote

100g broccoli

100g kvartad champinjon

30g skivad rödlök

30g chevreost

5g kokosfett

2 matskedar balsamic vinäger

1/3 tesked vitlökspulver

1/3 tesked timjan

Nypa chiliflakes

1/4 tesked stevia

Örtsalt

 

Sätt igång ugnen på 180C.

Värm en grillpanna.

Värm en stekpanna med kokosfett, stek lök, broccoli och champinjon i ca 1minut, ta av från värmen, häll i balsamic, placera i ugnen i 10 minuter. Lägg chevreost med kryddorna i en skål. När grönsakerna är klara, lägg dem i skålen och låt smakerna gifta sig med chevreosten i 2 minuter.

Grilla entrecoten i ca 8 minuter, låt den vila i 1 minut innan servering.

IMG_1351IMG_1352

För hela.

Kalorier 559,5

Protein 53

Kolhydrater 10

Fett 33,3

 

Delat på två portioner.

Kalorier 279,8

Protein 26,5

Kolhydrater 5

Fett 16,7

 

 

Recipe Type: , , Ingredienser:
Medlemsbetyg

(5 / 5)

5 5 1
Betygsätt recept

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Nutellapannkakor

    Nutellapannkakor

  • _SAM0905

    Sallad på svartvitlöks rostad pumpa, lök, paprika, tomat med chevreost, spenat och svartkålschips.

  • _SAM0920

    Svartvitlöks rostad kyckling

  • _SAM0671

    Sremska korv med rostad gulbeta, potatis, sparris, spenat, svartvitlök med fetaostkräm

  • Vitchoklad & hallonpudding

    Vitchoklad & hallonpudding

Recipe Comments

Post A Comment

Current ye@r *