Fisksoppa med smak av tomat och vitlök

2013-09-10
imageimageimage
  • Servings : 2-4
  • Prep Time : 10m
  • Cook Time : 20m
  • Ready In : 30m

Ingredienser

  • 400 g Torsk
  • 1 förp Krossade tomater chili/vitlök
  • 5 st Champinjoner
  • 1 Gullök
  • 2 nävar fryst Broccoli
  • 2 nävar fryst Blomkål
  • 4 Ägg
  • 1 Vitlöksklyfta
  • Salt, peppar, chilipeppar

Gör så här:

Börja med att dela torsken och hacka löken.
Stek löken och lägg på en tallrik medans du steker torsken. Tillsätt de krossade tomaterna och låt puttra en stund Skiva champinjonerna och tina upp de frysta grönsakerna i micron.
Lägg sedan i dem och den stekta löken i kastrullen.
Krydda soppan och pressa i vitlöksklyftan och
låt koka på låg temperatur i ca 15 min

Koka äggen medans soppan kokar ihop

Medlemsbetyg

(5 / 5)

5 5 2
Betygsätt recept

2 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Nutellapannkakor

    Nutellapannkakor

  • image

    Hamburgare med äggbröd

  • Hummus

    Proteinrik hummus

  • image

    Glasstårta med proteinpulver

  • image

    Köttbullar med grönsaker och gräddsås

Näringssinnehåll

Informationen gäller per portion

  • kCal

    222,3
  • Protein

    28,7 g
  • Kolhydrater

    10,7 g
  • Fett

    6,4 g

Recipe Comments

Post A Comment

Current ye@r *