Hamburgare på surdegsskiva med härlig keso

2013-07-02
IMG_3595faf
  • Servings : 1
  • Prep Time : 10m
  • Cook Time : 15m
  • Ready In : 25m

Ingredienser

  • 116 g hamburgare, färsk
  • 85 g keso
  • 45 g halloumi
  • 1 skiva surdegsbröd, osötad
  • 1 skiva gurka
  • 1 gul lök
  • 2 salladsblad
  • 3 tsk ketchup
  • 1 tsk sambal olek
  • 1 vitlök pressad
  • 1 tsk olivolja
  • salt och peppar
    • Genomförande

      • Steg 1

      • Blanda keson med ketchup, sambal olek och vitlök, avsluta med lite salt och peppar och smaka av. Sätt på grillen. Stek hamburgaren på grillen och se till att den inte blir torr på grillen.
      • Steg 2

      • Skiva halloumin och lägg ca 45 g på grillen. Det kan gå rätt snabbt för halloumin att få färg så håll ett extra öga på grillen. Ta sedan en surdegsskiva och lägg på grillen så den får en fin färg. Ta bort och ringa lite oliv olja över brödet.
      • Steg 3

      • Skiva en lök och gurkskiva och skölj av salladsbladen. Lägg surdegsskivan på tallriken och lägg på hamburgaren, salladen och toppa med keson och lite rödlök, avsluta med lite peppar.
Recipe Type: , Ingredienser: , , ,
Medlemsbetyg

(5 / 5)

5 5 1
Betygsätt recept

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Nutellapannkakor

    Nutellapannkakor

  • _SAM0920

    Svartvitlöks rostad kyckling

  • Avokado & äggmacka

    Avokado & äggmacka

  • Vitchoklad & hallonpudding

    Vitchoklad & hallonpudding

  • SAM_0426

    Lax stekt i svartvitlök, rotfrukts, spenatsallad med kapris och persiljekräm.

Näringssinnehåll

Informationen gäller per portion

  • kCal

    410
  • Kolhydrater

    12 g
  • Protein

    35 g
  • Fett

    24 g

Recipe Comments

Post A Comment

Current ye@r *