Kikärtsbiffar med morotstsatsiki

2013-07-19
bild kopia 4
  • Yield : 6
  • Servings : 2
  • Prep Time : 10m
  • Cook Time : 15m
  • Ready In : 25m

Ingredienser

  • 1 burk kikärter
  • 1 röd lök
  • 1 vitlök
  • curry
  • 1 tesked sambal oelek
  • 3 champinjoner
  • rotselleri
  •  1 ägg
  • 1 dl kvarg
  • 1 liten morot
  • färsk pressad citron

 

Gör så här:

Sätt ugnen på 220 ° c.

Skölj och mixa kikärterna i matberedare.
Tillsätt övriga ingredienser i matberedaren.
Forma biffarna. Grädda i ugnen i 15 min ( ev. grilla)

Riv morötterna, blanda med kvarg och vitlök.

Recipe Type:
Medlemsbetyg

(5 / 5)

5 5 3
Betygsätt recept

3 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Nutellapannkakor

    Nutellapannkakor

  • _SAM0905

    Sallad på svartvitlöks rostad pumpa, lök, paprika, tomat med chevreost, spenat och svartkålschips.

  • Avokado & äggmacka

    Avokado & äggmacka

  • Vitchoklad & hallonpudding

    Vitchoklad & hallonpudding

  • Hummus

    Proteinrik hummus

Näringssinnehåll

Informationen gäller per portion

  • Kcal

    195
  • Protein

    13 g
  • Kolhydrater

    24 g
  • Fett

    2 g

Recipe Comments

  1. posted by barbro on 25/07/2013

    Hejsan! Ser gott ut måste provas men det står rotselleri i receptet men det ska väl vara morötter?

      Reply
    • posted by Milica Jocic on 11/08/2013

      Vad kul att du tycker det! Av morötterna gör man morotstsatsiki, inga morötter i biffarna! :)

        Reply
  2. posted by Katta on 06/08/2013

    Hej! Hur mycket morötter ska man använda?

      Reply
    • posted by Milica Jocic on 11/08/2013

      1 liten morot hade jag i :) Om man tycker om morötter kan man självklart ha i mer :)

        Reply

Post A Comment

Current ye@r *