Kiwi med Kokoschoklad

2013-05-22
imageimage
  • Yield : 8
  • Servings : 2
  • Prep Time : 5m
  • Cook Time : 10m
  • Ready In : 30m

Ingredienser

• 2 Kiwi
• 1 msk Kokosolja
• 1/2 msk Kakao
• 1/2 tsk Vaniljpulver
• 1/2 tsk Stevia
(alt. annan sötningen eller ingen alls)

Genomförande

Steg 1

Skala & skiva kiwin
Blanda alla ingredienser i en skål

Steg 2

Doppa kiwin i chokladen, du kan hjälpa till att stryka ut med en tesked.

Låt stå i kylen i ca 15 min innan servering

(Det går att variera frukter. Förslagsvis jordgubbar, äpplen, apelsin, melon osv)

Medlemsbetyg

(5 / 5)

5 5 1
Betygsätt recept

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Nutellapannkakor

    Nutellapannkakor

  • _SAM0985

    Lowcarb Carbonara

  • _SAM0905

    Sallad på svartvitlöks rostad pumpa, lök, paprika, tomat med chevreost, spenat och svartkålschips.

  • _SAM0920

    Svartvitlöks rostad kyckling

  • _SAM0671

    Sremska korv med rostad gulbeta, potatis, sparris, spenat, svartvitlök med fetaostkräm

Recipe Comments

  1. posted by Thease (@retsticka) on 01/06/2013

    Så kokosoljan smälter ihop allt eller behövs vatten..? Receptet att döma, ser det ut som att saknas något. Men jag vet inte. :)

      Reply
    • posted by Jenny Mårtensson on 02/06/2013

      Hej! Det stämmer att du endast behöver Kokosoljan. Ett tips är att alltid låta burken stå framme då den är lättare att jobba med då den är rumstempererad. Chokladen blir rätt tjock så om du vill kan du tillsätta lite vatten, alt kaffe för att få den tunnare. Lycka till! :) / Deffrecept

        Reply

Post A Comment

Current ye@r *