Kycklinglever stekt i svartvitlök

2013-09-08
_SAM0282_SAM0279
  • Servings : 1
  • Prep Time : 5m
  • Cook Time : 15m
  • Ready In : 20m

Ni kan använda vanlig vitlök om ni vill

  • 150g kycklinglever
  • 100g riven blomkål
  • 150g 1/2 bifftomat
  • 40g hackad lök
  • 50g spenat
  • 1st svartvitlök
  • 5g kokosfett
  • Svartpeppar
  • Örtsalt

Gör så här:

Sätt igång ugnen på 200C grill

Krydda tomaten med örtsalt och svartpeppar, placera den i ugnen i ca 15 minuter.
Stek lök och vitlök hårt i kokosfett i ca 3 minuter, tills det nästan är bränd lök. Tillsätt kycklinglever och blomkål, sänk värmen till medel, stek i ca 5 minuter, krydda med svartpeppar och örtsalt. Blanda i spenat till sist. Toppa med riven parmesan. Servera med tomaten.

Medlemsbetyg

(4.7 / 5)

4.7 5 3
Betygsätt recept

3 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Nutellapannkakor

    Nutellapannkakor

  • _SAM0905

    Sallad på svartvitlöks rostad pumpa, lök, paprika, tomat med chevreost, spenat och svartkålschips.

  • _SAM0920

    Svartvitlöks rostad kyckling

  • Avokado & äggmacka

    Avokado & äggmacka

  • Vitchoklad & hallonpudding

    Vitchoklad & hallonpudding

Näringssinnehåll

Informationen gäller per portion

  • kCal

    388,4
  • Protein

    37,5 g
  • Kolhydrater

    13,8 g
  • Fett

    19,5 g

Recipe Comments

Post A Comment

Current ye@r *