Pepparbiff med pommes, parmesantoppad sparris och brunsås.

2013-06-10
IMG_1385-550x309
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

Lördagsmys till max.

 

Tid 25 minuter.

180g innanlår av nöt rullad i svartpeppar

150g potatis i stavar

80g sparris

5g riven parmesan

5g kokosfett

1/2 dl Milda minimat 7 %

1/2 dl vatten

Vitlökspulver

Örtsalt

 

Sätt igång ugnen på 225C

Skölj potatisen i ljummet vatten i ett par minuter för att få bort lite av stärkelsen.

Placera i ugnen i 15-20 minuter.

Koka vatten i en gryta med en sil med sparris över grytan i ca 5 minuter. Lägg dem åt sidan.

Värm en stekpanna med kokosfett, stek köttbiten i ca 6-8 minuter beroende på tjocklek. Lägg köttbiten åtsidan på en tallrik, stäng av värmen och häll i 1/2 dl vatten i stekpanna, skrapa av botten, lått vattnet ånga bort till hälften, häll i mini mat, låt det bli varmt, krydda med vitlökspulver och örtsalt. Häll i vätskan som rinner av från köttet i såsen.

När potatisen är klar så lägg sparrisen sidan om och värm upp dem snabbt.

Servera med parmesan på toppen av sparrisen.

IMG_1384IMG_1385

Kalorier 432,8

Protein 40,9

Kolhydrater 33,8

Fett 14,1

 

Delat på två portioner.

Kalorier 216,4

Protein 20,5

Kolhydrater 16,9

Fett 7,1

 

 

Recipe Type: , Ingredienser:
Medlemsbetyg

(5 / 5)

5 5 1
Betygsätt recept

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Nutellapannkakor

    Nutellapannkakor

  • _SAM0905

    Sallad på svartvitlöks rostad pumpa, lök, paprika, tomat med chevreost, spenat och svartkålschips.

  • _SAM0920

    Svartvitlöks rostad kyckling

  • _SAM0671

    Sremska korv med rostad gulbeta, potatis, sparris, spenat, svartvitlök med fetaostkräm

  • Vitchoklad & hallonpudding

    Vitchoklad & hallonpudding

Recipe Comments

Post A Comment

Current ye@r *