Portobellosvamp och äggröra med kalkonbacon.

2013-06-15
IMG_1428
  • Yield : 1
  • Servings : 1-2
  • Prep Time : 5m
  • Cook Time : 5m
  • Ready In : 10m

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 100g 1 paket tärnad kalkonbacon
  • 80g 1 liten tärnad portobellosvamp
  • 20g hackad lök
  • 1st hackad vitlöksklyfta
  • 5g kokosfett
  • Malen svartpeppar
  • 1 matsked hackad persilja

Gör så här:

Värm en stekpanna med kokosfett, stek lök, portobello och vitlök i ca 2 minuter, tillsätt kalkonbacon, stek allt i ca 2-3 minuter.
Stäng av värmen på plattan, tillsätt äggen, rör om tills äggröran är färdig, avsluta med malen svartpeppar och persilja.

Recipe Type: , , Ingredienser:
Medlemsbetyg

(5 / 5)

5 5 1
Betygsätt recept

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Nutellapannkakor

    Nutellapannkakor

  • _SAM0985

    Lowcarb Carbonara

  • Avokado & äggmacka

    Avokado & äggmacka

  • Vitchoklad & hallonpudding

    Vitchoklad & hallonpudding

  • image

    Syrlig hallonsmoothie

Näringssinnehåll

Informationen gäller per portion

  • Kcal

    242
  • Protein

    19,7 g
  • Kolhydrater

    2,6 g
  • Fett

    12,9 g

Recipe Comments

Post A Comment

Current ye@r *