Rostad cocktailtomatkräm, kyckling, sparris och shirataki fettuccine toppad med parmesan.

2013-06-13
IMG_1417
  • Servings : 1-2
  • Prep Time : 5m
  • Cook Time : 20m
  • Ready In : 25m

Ingredienser

  • 200g tärnad kyckling
  • 1 paket shirataki fettucchini (raw food shop)
  • 150g 8st cocktailtomater
  • 30g hackad lök
  • 2st hackade vitlöksklyftor
  • 100g skivad sparris
  • 0,3dl milda mini mat
  • 10g kokosfett
  • 10g riven parmesan
  • 1/3 tesked paprikapulver
  • 1 tesked persilja
  • Örtsalt

 

Gör så här:

Sätt igång ugnen  på 180C.

Lägg lök, vitlök hela cocktailtomater och kokosfett i en stekpanna, placera i ugnen i 10 minuter. Ta ut, tillsätt kyckling, paprikapulver, milda mini mat, placera i ugnen i 5 minuter.

Ta ut, tillsätt sparris, placera i ugnen igen i 5 minuter.
Ta ut, avsluta med persilja, örtsalt och toppa med parmesan.

Medlemsbetyg

(5 / 5)

5 5 1
Betygsätt recept

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Nutellapannkakor

    Nutellapannkakor

  • _SAM0985

    Lowcarb Carbonara

  • _SAM0920

    Svartvitlöks rostad kyckling

  • Avokado & äggmacka

    Avokado & äggmacka

  • Vitchoklad & hallonpudding

    Vitchoklad & hallonpudding

Näringssinnehåll

Informationen gäller per portion

  • kCal

    232,5
  • Protein

    26,1 g
  • Kolhydrater

    6,2 g
  • Fett

    10,8 g

Recipe Comments

  1. posted by Evelina on 14/06/2013

    Oss damer? Det där äter jag lätt, och jag är tjej.. ;)

      Reply
    • posted by Jonas Andersson on 14/06/2013

      Det gör du säkert. :) Jag nämnde det bara för dom som räknar kalorier och har ett mål som ligger på max 300 kalorier.

        Reply

Post A Comment

Current ye@r *