Sremska korv med rostad gulbeta, potatis, sparris, spenat, svartvitlök med fetaostkräm

2013-09-29
_SAM0670_SAM0671
  • Servings : 1-2
  • Prep Time : 10m
  • Cook Time : 25m
  • Ready In : 25m

Ingredienser

  • 160g Sremsk korv (het)
  • 50g klyftad potatis
  • 50g klyftad gulbeta
  • 50g sparris
  • 30g skivad rödlök
  • 1st hackad svartvitlök eller vanlig
  • 30g spenat
  • 10g smör
  • 1 matsked persilja
  • Malen svartpeppar
  • Örtsalt

Fetaostkräm

  • 30g fetaost
  • 50g kvarg
  • 1 matsked persilja
  • Örtsalt

Gör så här:

Sätt igång ugnen på 200C grill

Lägg potatis, gulbeta, sparris, lök, svartvitlök med smör i en stekpanna i ugnen i ca 10 minuter.

Blanda krämen

Ta ut stekpannan, tillsätt korven, placera i ugnen igen i ca 8 minuter.
Ta ut, blanda i spenat, persilja, krydda med svartpeppar och örtsalt.

Recipe Type: Tags: , , , , , Ingredienser:
Medlemsbetyg

(3 / 5)

3 5 2
Betygsätt recept

2 people rated this recipe

Related Recipes:
  • _SAM0905

    Sallad på svartvitlöks rostad pumpa, lök, paprika, tomat med chevreost, spenat och svartkålschips.

  • _SAM0920

    Svartvitlöks rostad kyckling

  • Vitchoklad & hallonpudding

    Vitchoklad & hallonpudding

  • SAM_0426

    Lax stekt i svartvitlök, rotfrukts, spenatsallad med kapris och persiljekräm.

  • _SAM0388

    Entrecote med smörstekta rotfrukter i timjan & rostad potatis

Näringssinnehåll

Informationen gäller per portion

  • kCal

    358,2
  • Protein

    18,6 g
  • Kolhydrater

    12 g
  • Fett

    26 g

Recipe Comments

Post A Comment

Current ye@r *