Torsk, vattenmelon spenat och groddsallad.

2013-08-28
_SAM0148_SAM0151_SAM0152
  • Servings : 1
  • Prep Time : 5m
  • Cook Time : 15m
  • Ready In : 20m

 

  • 100g tärnad vattenmelon
  • 100g 1st tärnad tomat
  • 100g tärnad gurka
  • 30g skivad rödlök
  • 40g 3st tunt skivad sparris
  • 40g alfalfagroddar
  • 40g spenat
  • 30g fetaost 10%
  • 1 lillfinger stor riven ingefära
  • Nypa chili flakes
  • 10g 1 matsked äppelcidervinäger
  • 10g 1 stor matsked olivolja
  • Malen svartpeppar
  • Örtsalt
  • 150g torsk

 

Genomförande

Steg 1

Tänd ugnen på 150C grill.

Lägg på ingefära, chili och örtsalt på torsken, baka i ugnen i ca 8-10 minuter.

Steg 2

Blanda resten förutom spenaten, låt det ligga och dra sig. När torsken är färdig, tärna och blanda den i salladen, blanda i spenaten innan servering.

 

Vill ni inte ha torsken, hoppar ni över den, salladen passar till det mesta eller ensam.

 

Utan torsk

 

Kalorier 249,5

Protein 11

Kolhydrater 17,6

Fett 13,8

 

Med torsk

 

Kalorier 362

Protein 36,9

Kolhydrater 17,6

Fett 14,9

Medlemsbetyg

(5 / 5)

5 5 2
Betygsätt recept

2 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Nutellapannkakor

    Nutellapannkakor

  • _SAM0985

    Lowcarb Carbonara

  • _SAM0905

    Sallad på svartvitlöks rostad pumpa, lök, paprika, tomat med chevreost, spenat och svartkålschips.

  • _SAM0920

    Svartvitlöks rostad kyckling

  • Avokado & äggmacka

    Avokado & äggmacka

Näringssinnehåll

Informationen gäller per portion

  • Kcal

    362
  • Protein

    36,9 g
  • Kolhydrater

    17,6 g
  • Fett

    14,9 g

Recipe Comments

Post A Comment

Current ye@r *